Медицински център "Beaute", гр. Сливен

Bulgarian English Romanian Russian
  • slide3
  • SPA
  • plastic surgery 919x364
  • est derm 919x364
  • rehabilitation 919x364

Единственият в Източна България медицински център за естетическа хирургия! Четириетажната сграда е със застроена площ 1400 м2 с два хирургически блока и стационари. Центърът ще се грижи за самочувствието, красотата и здравето на своите пациенти.

Иновативни техники, високо квалифициран лекарски екип и забележително оборудване, събрало на едно място най-доброто в областта на пластична хирургия, естетичната дерматология, физиотерапията и лечение на трудно заздравяващи рани.

Доказани лекари специалисти ще работят в Медицинския център:
Проф. Трайков, пластичен хирург към Университетска болница Пловдив
Д-р Зънзов, пластичен хирург, Университетска болница Пловдив
Доц. Христакиева специалист по кожно – венерически заболявания към Университетска болница Стара Загора.

По време на престоя си пациентите ще имат възможност да бъдат настанени в луксозни стаи, ще разполагат с неограничен достъп до интернет, телефон, кабелна телевизия, рум сървиз.

Операционните зали са проектирани и построени по европейски стандарти, снабдени с климатична система, която дава гаранция за изключителна чистота и стерилност на инструментариума, персонала и апаратурата в нея. Съвременната анестезиологична апаратура позволява на лекарсия екип да контролира всички функции на организма по време на оперативната интервенция.

 

Иновативна услуга за медицински туризъм

 

LogosLogos

 

 

 

Проектът “ Иновативна услуга за медицински туризъм” (BG16RFOP002-1.005-0023-C01) се финансира от Европейския фонд за регионално развитие” по процедура BG16RFOP002-1.005 „Разработване на продуктови и производствени иновации“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“.

 

Наименование на проекта: „Иновативна услуга за медицински туризъм“

Начало: 22.03.2019

Край: 22.03.2021

Финансиране

Европейски фонд за регионално развитие: 441 665.00 лв. Национално финансиране: 77 940.88 лв. Общ бюджет на проекта: 714 728.56 лв.

Резюме и цели на проекта

Проектът цели разработването на иновативна платформа за медицински туризъм с уникални функционалности без аналог. Платформата дава възможност за персонализирано търсене от страна на потребителите-пациенти с цел да открият най-подходящия за тях доставчик на медицински услуги на база зададени от тях критерии и категории. Софтуерното приложение представлява канал за персонална комункация и обмен на данни между пациенти и медицински лица от отдалечени точки по света.  

За контакт: д-р Милен Пенков, Ръководител на проекта (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.).

Местоположение

  • гр. Сливен
    ул. "Хаджи Димитър" 19

За връзка с нас

  • 044 / 567 656
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи