Медицински център "Beaute", гр. Сливен

Bulgarian English Romanian Russian

Присаждане на коса

kosaОт 1.09, в медицински център "Бюте" започва да се извършват процедури за трансплантация на коса! 

Трансплантацията на коса може да подобри начина, по  който изглеждате и се чувствате, процедурата е подходяща както за мъже, така и за жени!

За повече информация, пишете ни на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Лятна ваканция

summerМедицински център "Бюте" ще почива от 01.08 до 20.08!

Очаквайте много нови процедури и оборудване!

 

Доцент Христакиева: Който чете добре по кожата, той е добър лекар

docent xristakievaРепубликански специалисти в медицински център „Beaute"

Медицински център БЮТЕ е модерен, уютен, с модерно и съвременно оборудване, е мнението на доцент Христакиева специалист естетична дерматология, за сливенския център за красота „Beaute".

-Как ви откриха нашите лекари, доцент Христакиева?

-Наистина е трудно да се достигне до мен. Аз съм консултант за цяла Югоизточна България, шеф съм и на Клиниката по кожни и венерически болести в Стара Загора от доста години, имам и пациенти от Сливен. Така, че ще спестим пътя на пациентите от Сливен до Стара Загора.

Д-р Соня Радкова: Рехабилитацията може да предотврати редица заболявания

dr radkovaД-р Радкова е завършила медицина през 1999 година. От 2008 година специализира „Физиотерапия и рехабилитация". Срещам се с нея в медицински център „Бюте", където работи отскоро.

- За мен този център е като оазис за физиотерапията в Сливен – с усмивка отговаря д-р Радкова на въпроса ми защо предпочита да работи тук. - Не знам дали сте видяла с какво разполагат, но в Сливен няма друго такова обзавеждане и оборудване. За мен като лекар това е много важно, защото мога да го предложа на пациентите. То е фактор за добри резултати от процедурите, пък и клиентите трябва да останат доволни и от лечението, и от обстановката. Има значение с какви апарати се правят процедурите, в каква обстановка, с какъв персонал.

проф. Трайков: Виждам желание в Сливен нещата да се правят на Европейско ниво

Проф. ТрайковОт месец един от най-добрите пластични хирурзи у нас – проф. Д-р Иван Трайков оперира в Сливен, в новооткрития медицински център „Бюте". Професор Трайков е главен републикански консултант за Южна България по изгаряния, пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Основател и началник на Клиниката по изгаряния, пластична, естетична и реконструктивна хирургия в Университетската болница в град Пловдив.

А първите му лекарски години са свързани със Сливен.

Именно с този любопитен факт започва нашият разговор:

- Да, работил съм в Сливен, преди време... Работил съм със стария д-р Рохов в хирургията и съм с чудесни впечатления от работата си тук ...

Местоположение

  • гр. Сливен
    ул. "Хаджи Димитър" 19

За връзка с нас

  • 044 / 567 656
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи