Медицински център "Beaute", гр. Сливен

Bulgarian English Romanian Russian

  • kolagen
  • otslabvashto-deistvie
  • reflexoterapia
  • sport-massage
  • svej-start

Терапия с колаген

Терапията започва с пилинг за цялото тяло за по-добро хидратиране и успокояване на кожата, като продължава с нанасянето на колаген по проблемните зони на тялото, стави и травматизирани части.

Терапия с колаген

Продължителност на терапията: 60 мин.Цена: 50 лв.

Масаж „Ледена кралица"

В стая с приглушена светлина, терапията започва с измиване на тялото с ароматизирана пяна и продължава с масаж на главата и скалпа, след това се масажират ръцете и гърба, като се втрива богат набор от натурални екстракти, което носи хармония и пълен релакс.

Масаж Ледена кралица

Продължителност на терапията: 60 мин.Цена: 40 лв.

Масаж „Свеж старт"

Този вид масаж е подходящ за хора с напрегнато ежедневие. Терапията започва с финландски контрастен душ, продължава с енергизиращ масаж на главата и приключва със сервиране на ободряваща напитка и рефлексен масаж на корема.

Масаж Свеж старт

Продължителност на терапията: 30 мин.Цена: 30 лв.

Спортен масаж

При този вид масаж, терапевтът използва едновременно краката и ръцете си. Терапията е изключително подходяща при тежки физически натоварвания, спортен режим или затруднено възстановяване.

Спортен масаж

Продължителност на терапията: 60 мин.Цена: 40 лв.

Тройно Отслабващо Действие THAL'ION

Под формата на топло обвиване този ритуал комбинира коктейл от морски водорасли, всички допринасящи със своите собствени богатства. С отслабващо, пречистващо и стягащо действие, той представлява решение за цялостно отслабване. Съживяващо потапяне в морето, което съчетава удоволствие и отлични резултати.

Тройно Отслабващо Действие THALION

Продължителност на терапията: 60 мин.Цена: 45 лв.

Рефелексотерапия

Терапията наподобява ритуал по измиването на краката, със смес от билкови екстракти и топла вода, и продължава с работа върху зоните по ходилто и подбедрицата. Масажът е изключително подходящ за хора с напрегнато ежедневие. По желание може да бъде включен втори терапевт, който да приложи масажна яка.

Рефелексотерапия

Продължителност на терапията: 50 мин.Цена: 30 лв.

Пресотерапия

Терапията започва със сервиране на топла напитка за по-добро отделяне на токсините, и продължава с увиване на различни части от тялото с мокри кърпи и стягане на мускулите, като тук се цели изцеждане на млечната киселина, подобряване на мускулния тонус и повишаване устойчивостта на скелетно -мускулния апарат към травми.

Пресотерапия

Продължителност на терапията: 90 мин.Цена: 60 лв.

Местоположение

  • гр. Сливен
    ул. "Хаджи Димитър" 19

За връзка с нас

  • 044 / 567 656
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи