Медицински център "Beaute", гр. Сливен

Bulgarian English Romanian Russian

 • 1
 • 10
 • 11
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 8

Удоволствие с Морски Минерали THAL'ION

След ексфолиращия ритуал с морска сол, тялото е покрито с гел от морска вода, който леко затоплен, улеснява обогатяването на тялото с природни минерали, за да съживи и ревитализира кожата.

Удоволстие с морски минерали THALION

Продължителност на терапията: 60 мин.Цена: 40 лв.

Оригинална Морска Вана THAL'ION

100% натурална морска грижа, започваща с нежна ексфолиация, последвана от вана с концентрирана морска енергия Talasso Oligo; ободрява и снабдява с минерали целия организъм, за да премахне белезите от стрес и умора.

Оригинална Морска Вана THALION

Продължителност на терапията: 60 мин.Цена: 30 лв.

Абсолютна Релаксация THAL'ION

Енергйният Релаксиращ масаж (M.E.R.) възстановява баланса и хармонията на тялото. Истински холистичен подход.

Абсолютна релаксация THALION

Продължителност на терапията: 45-50 мин.Цена: 40 лв.

Пилинг терапия THAL'ION

Терапията включва пилинг масаж с крем пилинг за тяло THAL'ION с етерични масла. Кожата е невероятно мека и ексфолирана.

Пилинг терапия THALION

Продължителност на терапията: 45 мин.Цена: 30 лв.

Хамам терапия

Хамамът е уникален ритуал за релаксация и детоксикация на организма. Тази термо-терапевтична процедура повишава защитните сили на организма и забавя процесите на стареене. Терапията представлява 60 минути незабравимо ориенталско преживяване. Ексфолиране на тялото със специална ръкавица, последвано от пенен масаж и редуващи се топли и студени обливания с вода. Всичко това докато лежите върху топла мраморна плоча.

Хамам терапия

Продължителност на терапията: 60 мин.Цена: 35 лв.

Аромотерапия

Етеричните масла се определят като върха на релакса в спа процедурите, заради изключителния им ефект върху психиката на пациента. Те представляват натурални екстракти, които могат да бьдат получени от цветове, листа, кора, семена, плодове на цветя, дьрвета и билки. В сьчетание с тиха и нежна музика и приглушена светлина, етеричните масла не само повлияват благоприятно върху здравето, настроението и духа ни, но имат и антисептичен, успокоителен и тонизиращ ефект. Подобряват кръвообращението и предпазват кожата от външни негативни фактори, освен това повишават устойчивостта на психиката.

Аромотерапия

Продължителност на терапията: 45 мин.Цена: 30 лв.

Пилинг терапия

Масажът включва пилинг с изключително нежна, специално изработена ръкавица, като в зависимост от предпочитанията на клиента, могат да се използват различни пилинг съставки. Терапията завършва с маска от глина или кал от мъртво море.

Пилинг терапия

Продължителност на терапията: 45 мин.Цена: 25 лв.

Екзотичен масаж

Под звуците на лека и приятна музика, двама терапевти масажират тялото едновременно. Това спомага за понижаване на стреса, а мускулатурата се отпуска под влиянието на масажните движения с букет от етерични масла и натурални билкови екстракти.

Екзотичен масаж

Продължителност на терапията: 60 мин.Цена: 60 лв.

Масаж „Карибски нощи"

В стая с приглушена светлина, терапията започва с измиване на тялото с ароматизирана пяна и продължава с масаж на главата и скалпа, след това се масажират ръцете и гърба, като се втрива богат набор от натурални екстракти, което носи хармония и пълен релакс.

Масаж Карибски нощи

Продължителност на терапията: 90 мин.Цена: 40 лв.

Масаж Шах ин Шах

Това е върхът в грижата за тялото. Терапията започва с измиване на тялото с ароматна пяна, като в последствие се включват още терапевти и масажът продължава под звуците на приятна музика, докато осем ръце масажират Вашето тяло, всяка с индивидуален подход и техника.

Масаж Шах ин Шах

Продължителност на терапията: 120 мин.Цена: 80 лв.

Масаж „Олигарх"

Тази терапия включва релаксиращ масаж в комбинация със соли и етерични масла. Чрез прецизни масажни похвати напрежението в областта на врата, раменете и гърба се освобождава, а кожата се ревитализира.

Масаж Олигарх

Продължителност на терапията: 90 мин.Цена: 50 лв.

Местоположение

 • гр. Сливен
  ул. "Хаджи Димитър" 19

За връзка с нас

 • 044 / 567 656
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи