Медицински център "Beaute", гр. Сливен

Bulgarian English Romanian Russian

SPA етикет

Beauté Spa Center работи по най-високи световни стандарти. Ние не правим компромиси с качеството – разполагаме само с елитно оборудване и използваме единствено висш клас професионална спа козметика, а нашите терапевти са отлично подготвени професионалисти. За да можем да осигурим среда, осигуряваща цялостно СПА преживяване, молим нашите Клиенти да спазват общоприетия спа етикет:

Резервации

Beauté Spa Center работи само с предварителни записвания. Моля, правете Вашите резервации достатъчно рано, за да можем да посрещнем максимално добре Вашите желания за часове и услуги. Ако имате определени предпочитания към терапевт, моля споделете ги по време на резервацията и ние ще се опитаме да отговорим на Вашите изисквания. За да можете да се насладите на пълно спа изживяване, моля елате поне 10 мин. преди записания час. В случай на закъснение сме принудени да намалим или напълно да откажем записаната терапия. Резервация се отказва поне 24 часа предварително. Ако имате специфични здравни оплаквания, моля информирайте Рецепцията по време на резервация, за да можем да Ви предложим терaпии в унисон с Вашите специфични нужди.

Облекло

Като Клиент на Beauté Spa Center за повечето терапии ще получите халат, чехли, бельо за еднократна употреба и други аксесоари, за да се потопите напълно в спа изживяването. Моля, носете ги в общите части на спа центъра. Въпреки че предоставяме среда с висока сигурност, Ви съветваме да не носите ценности. Beauté Spa Center не поема отговорност за изчезнали вещи. Повечето терапии за тяло се извършват като сте напълно или частично съблечени. За да осигурим Вашия максимален личен комфорт, ние ще Ви предложим бельо за еднократна употреба, при повечето терапии са открити само частите, върху които се работи към даден момент.

Комуникация

Вашето първокласно преживяване като Клиент на Beauté Spa Center и безупречното качеството на получените от Вас терaпии са от първостепенно значение за нас. Моля не се притеснявайте да комуникирате с Вашия терапевт признаци на дискомфорт или неща, които са важни за Вас по всяко време на терапията като например температура, осветление, натиск, сила на музиката и др. Нашите терапевти са отлично тренирани професионалисти и ще отговорят на Вашите специфични изисквания. Вашето мнение и обратна връзка са много важни за нас. Ние искаме да поддържаме среда на постоянно подобрение на услугите както и максимално добре да отговорим на Вашите високи изисквания. Моля споделяйте предложения, оплаквания, идеи или похвали с Управителя на спа центъра.

Други

Бъдете внимателни с излагане на слънце и получаване на определени терапии. Моля коментирайте това с терапевта. За да можете Вие и другите Клиенти на Beauté Spa Center да получите максималното от своя престой, ние учтиво Ви молим да държите мобилните си телефони изключени по време на целия Ви престой в спа центъра. За да поддържаме постоянна атмосфера на релакс и като куртоазия към останалите Клиенти, ние учтиво Ви молим да провеждате разговори в общите помещения на спа центъра в умерен и тих тон, не засягащ личното пространство на останалите. Топли и студени напитки се сервират като комплимент от Beauté Spa Center. Клиентите на Beauté Spa Center спазват високи етични и морални норми. За неуместно се счита:
*Сексуално офанзивно поведения спрямо персонала или останалите Клиенти
* Проява на агресивно нетрезво състояние
* Арогантно поведение спрямо персонала или останалите Клиенти

Благодарим Ви и Ви пожелаваме прекрасни и незабравими моменти на територията на Beauté Spa Center!

Местоположение

  • гр. Сливен
    ул. "Хаджи Димитър" 19

За връзка с нас

  • 044 / 567 656
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи