Медицински център "Beaute", гр. Сливен

Bulgarian English Romanian Russian

Трансплантация на коса

Трансплантация на коса представлява хирургичен метод чрез който се преразпределят индивидуални космени фоликули од донорна област към област засегната от косопад (Алопеция). Ние използваме най-съвременната FUE техника която представява минимално инвазивна процедура и гарантира трайност на пресадената коса. Прилага се местна упойка и това прави процедурата на практика безболезнена, клиентът може да релаксира, да слуша музика, да гледа телевизия, да се наслади на лека закуска и дори да подремне по време на процедурата. Продължителноста е в рамките на 4 до 6 часа като приключва се с правене на една обикновена превръзка така че нашите клиенти излизат изглеждайки на практика по същия начин, както когато са влезли. Растежът на трансплантираните косми ще бъде видим след 16 седмици, в зависимост от това колко бързо се формират капиляри около поставените на новото място фоликуларни единици. Тази коса расте по естествен начин на новото си място до края на живота Ви, защото донорната област е генетично програмирана срещу косопада. 

Често задавани въпроси

Ще усещам ли болка след процедурата?

- Не. Няма да усещате НИКАКВА болка след процедурата.

Какви са страничните ефекти?

- Абсолютно никакви. В рядки случаи (<2%) може да получите лек едем (подуване) на 3-тия ден след процедурата, който отшумява на 5-тия ден

Ще забележат ли другите хора?

- Първите дни след процедурата ще се виждат само много малки червени петънца по темето и тила. Една седмица след процедурата няма да се вижда нищо. Никакви разрези, никакви шевове, никакви белези. Кожата остава гладка защото не се реже със скалпел.

Ще има ли нужда да си взема свободни дни след процедурата?

- Определено не. Няма да имате никакви физически проблеми да вършите нормалните си работи. На третия ден след процедурата идва се на контрола и измиване на главата ви с специален шампоан.

 

Местоположение

  • гр. Сливен
    ул. "Хаджи Димитър" 19

За връзка с нас

  • 044 / 567 656
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи